SZOBI- Egy íz, ami velünk marad!

A Szobi Italgyártó Kft. 2009-ben alakult meg. Cégünk küldetése a Szobi márkanévhez hű minőségi zöldség és gyümölcs valamint üdítőitalok gyártása Magyarországon, melyek a vásárló érdekeit, és az italok valódi beltartalmát tartják a legfontosabbnak. Ebben több mint negyven éves gyártási tapasztalat és a Szobi márkanév magas ismertsége segít minket, hogy folyamatosan megfeleljünk a változó fogyasztói igények hatékony kielégítésére. Különösen nagy figyelmet fordítunk arra, hogy minden hazai viszonyok között előállítható alapanyagot, segédanyagot, belföldi gyártótól, illetve termelőtől szerezzünk be. Vállalatcsoportunk vezetése elkötelezett az általunk gyártott hazai márkák piaci helyzetének erősítése mellett, ezzel is növelve a magyar tulajdonú vállalatok részesedését a hazai piacon.

Termékeink

2012 áprilisában indult be újra az ágazat meghatározó termékeinek számító, Szobi dobozos gyümölcslevek gyártása, a termék őshazájában az eredeti gépsorokon Szobon.

A Szobi szörpöket, melyek a legismertebb hazai szörpök egyike, eredeti receptúrák alapján, gyártja a vállalat.

A Golden Valley termékcsaládunk a zöldség- és gyümölcsitalok osztályába tartozik. A termékek 100 %-os beltartalommal és 0,75 L-es kiszerelésben készülnek.